Träningsgrupper

Träningsgruppen

I träningsgruppen tränar man lite mer systematiskt och har kanske ett mål att deltaga vid någon simtävling under året eller har Vansbro och Borås Open Water som mål. Ledarledda simpass sker en till två gånger i veckan där vi delar in gruppen efter förmåga och ambition.

Förkunskaper: simkunnig, 200 meter varav 50 på rygg (Vattenprovet) samt att man klarar simpass mellan 2000 till 4500 meter.

Dag/tid: måndag prel. 19.30-21.00 och onsdag prel. 19.00-21.00

Kursstart: vecka 34 och sker sedan hela våren med ändringar i träningstider för loven.

Pris: medlemsavgift 200:- och terminsavgift 600:- vilket faktureras via e-mail. Entré till simhallen tillkommer och löses på egen hand. Subventionering sker här i avgiften med 200:- till Vansbro samt fria startavgifter vid SM-tävlingar-bassäng. Vill man tävla tillkommer en tävlingslicens på 300:-

Anmälan: till jonas@skelfsborg.com med en kort beskrivning av din nivå, ditt namn, personnummer, adress, mobiltelefon samt e-mail för utskick av faktura och information. Gamla simmare lyfts över till gruppen, meddela endast om ni inte vill fortsätta.

Swimrungruppen

Ingen kurs för hösten 2017 fastställt ännu. Eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com

Öppetvattengruppen

Inbjudan i nedan PDF, kurstart vecka 18 och avslut vecka 26. Vid eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com 

Triathlongruppen

I Triathlongruppen sker samverkan med SOK Knallen där vi har gemensamma träningspass med alla tre momenten ihop. Träningspassen läggs upp gemensamt bland deltagarna.

Förkunskaper: simkunnig, 200 meter varav 50 på rygg (Vattenprovet) samt att man klarar simpass på 1500 till 2500 meter.

Dag/tid: Prel. lördagar start 08.30

Kurstart: fastställs inom kort

Pris: medlemsavgift 200:- vilket faktureras via e-mail. Entré till simhallen tillkommer vilket löses på egen hand.

Anmälan: sker till jonas@skelfsborg.com

Mer information om verksamheten i nedan PDF

Privat

Önskar du privata lektioner för att sedan kunna träna själv så bokas det genom att maila jonas@skelfsborg.com. Kostnaden 500:- / ett tillfälle och 1000:- / tre tillfällen. Entre till simhallen tillkommer och löses på egen hand.