Baddaren till Hajen

Anmälan till sommar terminen öppnar den 10:e April!  Startar vecka 19 och pågår till och med vecka 24! :) 

  
(Uppstart i Januari söndagen den 21:a Januari och framåt under vecka 4).               

Våran undervisning bygger på "simningens ABC" vilket innebär att vi arbetar efter den senaste forskningen. Våra simlärare/ledare arbetar enligt stationsupplägg vilket möjliggör en effektiv och utvecklande miljö. Detta innebär vidare att våra ledare jobbar med små grupper i gruppen med ett maxantal på 5 barn/ledare i simskolan. Barn från 4 års ålder är välkomna att vara med i simskolan där Baddaren är första gruppnivån.

Baddaren, Sköldpaddan och Pingvinen - undervisningen för dessa grupper kommer i huvudsak hållas i den lilla bassängen (80 cm djupt), det är även mellan den lilla bassängen och läktaren som samlingen för dessa grupper kommer ske. Under de första 5 minuterna av lektionen kommer det hållas upprop och uppvärmning.

Pingvinen djupa, Fisken och Hajen - kommer att ha sin huvudsakliga träning i stora bassängen 1,20 cm djupt), och samlingen för dessa grupper kommer ske vid den bortre kortsidan av stora bassängen. Under de första 5 minuterna av lektionen kommer det hållas upprop och uppvärmning.

Under lektionstid - Vill vi att föräldrar håller sig på läktaren och inte kring bassängerna. Vid brandlarm ber vi att ledarna samlar in alla barnen och följer dom ut. Eventuella toa besök ber vi föräldrar hjälpa till med så ledarna inte behöver lämna gruppen. Det är inte tillåtet att "bada fritt" under andras lektionstid.

Innan och efter undervisningen - Är det ni föräldrar som har ansvar för era barn! Innan bad är det viktigt att ALLA barn duschar. Vi önskar att man inte badar innan lektion då man kanske både blir trött och kall under lektionen sedan. Vill man bada efter och bassängen är ledig, alltså ingen undervisning så har man eget ansvar för sitt barn. I Dalsjöfors kommer det inte finnas möjlighet till bad efter lektionerna.

Inpassering - Vid första tillfället kommer ni få ett inpasseringskort som kommer att gälla under lektionstid hela terminen!!  Vid borttappat kort debiteras man på en avgift. Det kortet kommer att gälla 15 minuter innan och 15 minuter efter lektionen. Vill man stanna övrig tid får man lösa entré i badkassan.

Anmälan hittar ni HÄR 

Lektionstillfällen hittar ni HÄR

Gruppschema för Borås Simarena hittar ni i PDF:er nedan och även Dalsjöfors hittar ni i PDF nedan