Jonas Söderberg

Jonas Söderberg

email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

SK Elfsborg söker sportchef

Simklubben Elfsborg omorganiserar sin verksamhet för att utveckla föreningen ytterligare och möta framtiden på bästa sätt. Därför söker vi nu en ny sportchef i en ny roll som skall ha ett mer övergripande ansvar för vår simverksamhet samtidigt som en ny roll som klubbchef arbetas fram.

Information om tjänsten i sin helhet, kvalifikationer och ansökan i nedan PDF.

Välkomna med er ansökan och bli en del av Simklubben Elfsborgs utveckling och framtid.

För styrelsen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

SK Elfsborg söker Sportchef

Simklubben Elfsborg omorganiserar sin verksamhet för att utveckla föreningen ytterligare och möta framtiden på bästa sätt. Därför söker vi nu en ny sportchef i en ny roll som skall ha ett mer övergripande ansvar för vår simverksamhet samtidigt som en ny roll som klubbchef arbetas fram.

Information om tjänsten i sin helhet, kvalifikationer och ansökan i nedan PDF.

Välkomna med er ansökan och bli en del av Simklubben Elfsborgs utveckling och framtid.

För styrelsen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Klubbdagar på Intersport

Mellan den 22/3 - 2/4 har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för vårens alla aktiva dagar.

När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar vår förening. För du har väl valt att stötta vår förening lite extra under ”Mina sidor”. Du finner även vår webshop HÄR

Detta gäller för dig som redan är eller blir Clubmedlem hos Intersport.

Läs mer i bifogad fil och välkomna!

För Intersport, Jonas Söderberg sportchef

 

Vill du vara funktionär på SM/JSM i Göteborg?

Västsvenska Simförbundet har fått den stora äran att genomföra Senior och Junior SM (25) i Göteborg den 22-26 november. För dess genomförande söker de nu funktionärer för tävlingen och vi hoppas att vi från SK Elfsborg kan finnas med som lite stöd. 

För att presentera upplägget och planera vidare inbjudes därför till en "kick off" i Göteborg torsdagen den 20 april 18.00-21.00 på Scandic Europa. Anmälan till dette sker HÄR men vi önskan även att ni skickar ett mail till jonas@skelfsborg.com för kännedom.

Vid eventuella frågor så hör av er till undertecknad så hoppas vi att vi blir ett gott gäng från klubben.

För Arrangemangskommitttén SK Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Ny styrelse vald för 2023-2024

Då har vi vid gårdagens årsmöte på Pulsen tillsatt en ny styrelse för verksamhetsåret 2023-2024. Årsmötet gick också på valberedningens förslag att gå ner till 7 ordinarie och 2 suppleanter, 9 totalt mot tidgare 12 och styrelsens konstituerande möte gav följande förtroendevalda:

Kenneth Lilja, ordförande

Anna Karlsson, Vice Ordförande

Sekreterare, Lars Paulsson

Kassör, Michael Malmström

Ledamot, Tommy Pedersen, Fredrik Nero och Kalle Wickström

Suppelant, Carina Askengren och Eleni Vasiliagou

Till ordförande för årsmötet valdes vår hedersledamot Mats Svensson som tog oss fint igenom hela föredragningslistan.Verksamhetsplaner, verksamhetsberättelser, budget och övriga årmöteshandlingar gicks igenom, godkänndes och lades till handlingarna samt styrelsen beviljades ansvarsfrihet för perioden.

Ett stort tack till avgående ur styrelsen för fina insatser och engagemang i klubben, Maria Nordin, Therése Engstrand, Lars Häll, Magnus Sundgren och Jens Norrlander samt att vår avgående ordförande efter 6,5 år Carina Askengren fick ta emot föreningens hederstandar för fina insatser i denna roll.

Hedersnålar delades även ut till dem som verkat under 5, 10 eller 20 år och på mötet fick Katarina Magnusson silver samt Fredrik Nero, Lars Häll, Elliot Olsson och Johanna Petersson brons. 

Nu ser vi fram emot ett nytt verksamhetsår, antar nya utmaningar och vidareutvecklar oss på alla plan och vill ni ta del av årsmöteshandlingar så finner ni dem via denna länk HÄR

För styrelsen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Verksamhetsberättelse 2022

Då finns nu samtliga handligar inför årsmötet ute HÄR och Verksamhetsberättelsen för 2022 kan ni nta del av HÄR

För styrelsen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Bemanningslista VårplaSKEt 2/4

Då har vi tagit fram en bemanningslista för VårplaSKEt nästa söndag den 2/4 HÄR. Vi ber er nu därför att gå in och kolla på listan, finns flera flikar för café mm samt sedan då bekräfta till funktionar@skelfsborg.com er tilldelade post så snart det går.

Även andra som kan tänkas ställa upp kan höra av sig till funktionar@skelfsborg.com för funktionärskap och till jonas@skelfsborg.com för övrigt stöd.

Vi önskar även få in lite till vår café för funktionärer samt sälja lite till publik och deltagare. Det som önskas är kaffe, saft, mjuka kakor, frukt, loka mm se bemanningslistan under fliken café

Information om tävlingen finner ni HÄR och finns eventuella frågor är ni välkomna att höra av er till jonas@skelfsborg.com 

Tack på förhand! För arrangemangskommittén, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Inbjudan till VårplaSKEt 2 april

Simklubben Elfsborg inbjuder nu till vårens klubbtävling VårplaSKEt för våra yngre simmare i klubben. 

För information och anmälan se arrangemangets hemsida HÄR och er anmälan vill vi ha in senast den 24 mars

I samband med arrangemanget kommer vi även att sälja klubbkläder, få möjlighet att prova och ställa frågor mm då personal från Intersport finns på plats. Vår webshop finner du annars HÄR

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Tack alla partners 2023

Då har vi nu klart med alla partners för 2023, uppdaterat dem på vår hemsida HÄR och HÄR hela vårt fantastiska nätverk 2023-klubben.

Vi har nya avtal med bl.a. Bockasjö Capital-silver, Beyond Communication-silver, Parker-brons, Balthazar-brons, Stema-Brons och Ellos har förlängt sitt guldavtal samt Borås Elhandel sitt bronsavtal. Dessutom har vi tecknat ett mycket fint samarbetsvatal med Craft, tack!

I vårt nätverk 2023-klubben har samtliga företag förlängt sina avtal utom ett och vi har dessutom fått med 7 stycken nya fina företag, Wideco Sweden AB, Svensk Konstgräs, Musiklagret, UMICA, Strong IT, Dykcenter och Öman Gruppen, tack!

Det finns fortfarande plats för fler företag som vill bli en del av föreningen och stötta simidrotten och den så viktiga simkunnigheten. Mer information om detta finner ni HÄR och vid eventuella frågor välkomna att maila jonas@skelfsborg.com 

Stort tack alla partners för ert stöd!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Jubileumsskrift SK Elfsborg 50 år

Nu finns vår fina jubileumsskrift "Simklubben Elfsborg 50 år" att ta del av via vårt kansli samt även på vår hemsida i en bläddringsbar PDF HÄR

Ett stort och varmt tack till alla simmare, ledare, medlemmar och andra personer som på olika sätt bidragit med texter, sina historier och bilder under våra 50 år och lite till.

Ett stort tack också till våra samarbetspartners för skriften Beyond Communications, Stema samt RF SISU Västra Götaland, ert stöd och bidrag har varit viktigt för oss.

Så nu sätter vi nya mål, antar nya utmaningar, fortsätter att utveckla föreningen och ha kul tillsammans i kommande 50 år.

För jubileumsgruppen Simklubben Elfsborg 50 år, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed