Jonas Söderberg

Jonas Söderberg

email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Utmärkelser SK Elfsborg 50 år!

Vid Simklubben Elfsborgs jubileumsfest den 19 november närvarade Ingmar Lundström från Svenska Simförbundets medaljkommitté för att dela ut en rad olika utmärkelser. Lika för diplom, förtjänsttecken och förtjänstmedaljer tilldelas enskilda personer som är verksamma inom simidrott och dess organisationer och nedan en beskrivning av dessa samt vilka medlemmar som erhöll dessa.

Diplom - den person som tilldelas diplom har varit verksam och med intresse arbetat för simidrotten 5 år 

Förtjänstmedalj i silver - Den person som med nit och intresse arbetat för simidrott och det under en följd av minst 10år. 

Förtjänsttecken i förgyllt silver - Den som innehar förtjänstmedaljen i silver kan efter ytterligare en lång följd av år, i regel minst 5 år, och lagt ner tid och arbete som gagnat den svenska simidrotten. Åren måste ha varit i följd. 

Förtjänstmedalj i guld - Kan tilldelas den person som förtjänstmedalj i silver, förtjänsttecken i förgyllt silver. Man ska också arbetat för att gagna svensk simidrott samt i övrigt på ett framstående och förtjänstfullt sätt värnat om förbundets bästa. Verksamheten ska inte varit lokalbetonad utan det  ha gagnat hela landets simidrott.  

Ulrika Nilsson – Förtjänstdiplom

Claes Andersson – Förtjänstdiplom

Katarina Magnusson - Förtjänstdiplom

Walter Angwald – Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Carina Askengren Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Kristian Wirfalk - Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Jan-Erik Selin - Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Bo Toresäter - Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Michael Malmström - Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Lars Paulsson - Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Lars-Owe Berglund - Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Helena Linderholm - Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Martin Dahlqvist - Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Henryka Sokolowska - Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Christian Lundell - Förtjänstdiplom + Förtjänstmedalj Silver

Marcus Orreving - Förtjänstmedalj Silver

Jonas Söderberg - Förtjänstmedalj Silver

Anna Paulsson - Förtjänstmedalj Silver

Hans Johansson - Förgyllt förtjänsttecken

Christer Johansson - Förgyllt förtjänsttecken

Mats Svensson - Förtjänstmedalj Guld

Lise-Lotte Andersson – HEDERSPRIS SK Elfsborg (Medlem och verksam i 80 år)

Simklubben Elfsborg – Svenska Simförbundets finaste och högsta utmärkelse "stora plaketten" Mer information HÄR

Stort grattis till alla fina utmärkelser och för fina insatser för vår fina förening Simklubben Elfsborg.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 Svenska Simförbundets "Stora plakett" till Simklubben Elfsborg

Vid vår jubileumsfest i lördags erhöll Simklubben Elfsborg Svenska Simförbundets "Stora plakett", förbundets högsta utmärkelse. Plaketten tilldelas förening som minst 50 år förtjänstfullt varit till gagn för Svensk Simidrott. Ingmar Lundström, representant för medaljkommittén samt simförbundets styrelse överlämnade plaketten till vår ordförande Carina Askengren. Tack Svensk Simidrott för den fina utmärkelsen. (fler bilder finns på vår Facebook sida)

För Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Program jubileumsveckan 14-19/11

Välkomna på vår jubileumsvecka 14-19/11 för att fira SK Elfsborg 50 år. Det blir under veckan en rad olika aktiviteter i simhallen samt i vår klubblokal har vi lite utställningar och bjuder på fika bl.a. Programmet i sin helhet finner ni i nedan PDF och vi hoppas att många simmarvänner under åren passar på att ses och prata simning, trevliga minnen men även framtid.

Under tisdag 15/11 samt torsdag 17/11 mellan 16.00-18.00 har vi en "öppen mottagning". Detta för organisationer, föreningar, förbund och partners som eventuellt vill besöka oss. Vid dessa tillfällen finns då representanter från vår styrelse på plats.

Känn er alla varmt välkomna!

För Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Vuxensim för Tomte mot barncancer

Som ett led i vårt jubileumsfirande genomför vi i år en ny spännande aktivitet i samverkan med "Tomte mot barncancer". Lördagen den 3 december inbjuder vi därför nu alla vuxensimmare och övriga simmarvänner som vill vara med till 10 000 meters simmet. Vi simmar ett antal meter varje hel timma med start 13.00, sista 17.00 och tiden som blir över varje timma fikar vi, umgås, har dragningar i lotterier samt samlar in pengar till detta fina ändamål mot barncancer. 

Vi söker i samband med detta priser till våra lotterier bland deltagarna, ju mer priser desto roligare och också lite större priser som vi kan ha budgivning på under dagen. Vi vill även ha hjälp med att få in fika mm

För arrangemanget i sin helhet, anmälan, kostnad mm se nedan PDF och målet är att vi blir minst 50 stycken som simmar.

Välkomna nu så hjälps vi åt att få en trevlig kväll samt mycket pengar insamlat.

För vuxensim SK Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Fritt inträde till Bergdalens IK

Nu på lördag den 5/11 bjuder Bergdalens IK på gratis inträde till sin hemma match i elitettan mot IK Uppsala klockan 12.30

Varmt välkomna ! 

 

Simbadoppet, stort TACK!

Då är 2022 års Simbadopp avklarat och vi hoppas att alla deltagare och föreningar haft en fin dag tillsammans, fått fina simningar, haft kul i djurparken och är nöjda med dagen.

Tack alla som på olika sätt bidragit till arrangemanget, föreningar, simmare, ledare, publik, funktionärer, Borås Djurpark och Syskonen Andersson samt övriga som på olika sätt bidragit.

Tiderna för tävlingen finner ni HÄR och så hälsas ni välkomna tillbaka 28-29 oktober 2023 då vi går tillbaks att köra två dagar.

För arrangemangskommittén, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Funktionärsutbildning, distriktsfunktionär 11/12

Söndagen den 11/12 erbjuder vi en distirksfunktionärsutbildning här i Borås. Information och anmälan HÄR via vår arrangemangssida under funktionärsutbildning.

Välkomna! För Arrangemangskommittén, Jonas Söderberg

 

Missa inte vår Jubileumsfest 19 november

I samband med att klubben fyller 50 år 2022 så kommer vi att ha en jubileumsfest på Orangeriet den 19 november från kl.17:00. Utöver inbjudna från styrelse, personal, verksamhetsledare och förbund mm inbjuder vi härmed övriga simmarvänner att deltaga på denna fest. Det blir trevligt mingel, 3-rätters, musik med Emil Gullham, underhållning och dans bl.a.

Det finns ett begränsat antal platser så "först till kvarn" gäller och anmälan om deltagande till jonas@skelfsborg.com SENAST FREDAGEN DEN 21 OKTOBER 15:00 med namn samt eventuell specialkost. Kostnaden är subventionerad till 500:- (faktureras) och 18 år gäller för deltagande.

Varmt välkomna! För Jubileumsgruppen SK Elfsborg 50 år, Jonas Söderberg sportchef

  

 

Vi söker gamla klubbkläder

I samband med vårt jubileumsfirande planerar vi för att ha en liten utställning (kläder, priser, minnesprylar) i vår klubblokal under vecka 46, "öppet hus" veckan. Till detta söker vi därför gamla klubbkläder, klubboveraller mm från 70, 80, 90, 00, 10, 20-talet.

Vi önskar få in detta så snart som möjligt till vårt kansli, dock senast FREDAGEN DEN 4/11.Skriv ert namn på en lapp och lägg i en ficka på plagget.

Vi vill oxå påminna om att vi önskar få in foton från ovan 10-tal och det på e-mail till susanne@skelfsborg.com

Tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

FULLT Mallorca 2023

2022-10-03 - Då har vi nu fullt 40 platser till Mallorca nästa år och vi har nu satt upp reservlista vid eventuella förändringar, välkomna!

2022-09-29 - Vi har nu endast 4 platser kvar till Mallorca sedan blir det reservlista och det vore kul om lite fler herrar anmälde sig, välkomna!

Nu är det dags igen efter två tidigare mycket lyckade träningsveckor för våra vuxensimmare 2019 och 2022. Den 29/4 till 6/5 2023 inbjuder vi nu därför till Mallorca (favorit i repris) i enlighet med inbjudan som bifogas nedan. Det blir som vanligt en massa bra träningar, aktiviteter och framförallt kul tillsammans. Först till kvarn, 36 platser finns att tillgå, därefter reserver och sista anmälningsdagen är söndagen den 14 oktober.

Hör av er vid eventuella frågor, välkomna!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed