Varning
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 2770

SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - mars 2023

Vill du vara funktionär på SM/JSM i Göteborg?

Västsvenska Simförbundet har fått den stora äran att genomföra Senior och Junior SM (25) i Göteborg den 22-26 november. För dess genomförande söker de nu funktionärer för tävlingen och vi hoppas att vi från SK Elfsborg kan finnas med som lite stöd. 

För att presentera upplägget och planera vidare inbjudes därför till en "kick off" i Göteborg torsdagen den 20 april 18.00-21.00 på Scandic Europa. Anmälan till dette sker HÄR men vi önskan även att ni skickar ett mail till jonas@skelfsborg.com för kännedom.

Vid eventuella frågor så hör av er till undertecknad så hoppas vi att vi blir ett gott gäng från klubben.

För Arrangemangskommitttén SK Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Bemanningslista VårplaSKEt 2/4

Då har vi tagit fram en bemanningslista för VårplaSKEt nästa söndag den 2/4 HÄR. Vi ber er nu därför att gå in och kolla på listan, finns flera flikar för café mm samt sedan då bekräfta till funktionar@skelfsborg.com er tilldelade post så snart det går.

Även andra som kan tänkas ställa upp kan höra av sig till funktionar@skelfsborg.com för funktionärskap och till jonas@skelfsborg.com för övrigt stöd.

Vi önskar även få in lite till vår café för funktionärer samt sälja lite till publik och deltagare. Det som önskas är kaffe, saft, mjuka kakor, frukt, loka mm se bemanningslistan under fliken café

Information om tävlingen finner ni HÄR och finns eventuella frågor är ni välkomna att höra av er till jonas@skelfsborg.com 

Tack på förhand! För arrangemangskommittén, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Grymma resultat under GP!

Under helgen deltog Elfsborg på Grand Prix tävlingen i Kungsbacka som hade både nationell och internationella simmare på plats.

Det slogs en hel del personliga rekord, men prestationer som kan flytas lite extra är:

- Clara Sandberg, ny Klubbrekords innehavare på 50fj (28,42)

- Sofia Åstedt vinst på 50 fr (25.72) och 2:a på 100 fr (56.35)

- Tilda häll 2:a på både 800 fr (8.53,67) och 400 (4.18,59)

- Sally Olsson nytt klubbrekord på 100 br (1.11,45)

PM UGP Varberg

Information om UGP i varberg.

Observera info om 800 ch 1500 frisim!

Melker Olsson gör sin sista tävling

Melker Olsson, en av våra simmare som representerat Elfsborg sen barnsben, åkt på landlagsuppdrag, tagit otaliga SM och sum-sim poäng har gjort sin sista tävling i USA.

Melker hade sin sista tävling för säsongen förra veckan, där han mötte andra skolor i Florida i Sunshine State Conference och lyckades vinna mästerskapet vilket han beskriver var en fantastisk känsla och ett mål hela laget kämpat för under hela säsongen. Hans bästa presentationer blev en 7:e plats i tre olika grenar: 1000y frisim, 500y frisim och 400y individuell medley. Förra året tog Melker examen från Lindenwood University, men valde att fortsätta min simning och studier i USA på University of Tampa där han nu läser en Masters inom finans. Om några månader tar han examen och väljer där med att avsluta sin simkarriär för att satsa fullt ut på jobbkarriären.

Melker berättar nedan:

Jag är stolt över mina prestationer inom simningen, höjdpunkterna blev ett SM-guld, 10 JSM-guld, 9 Sum-Sim-guld, 3 NUM-guld samt 12 SM-medaljer, 23 JSM-medaljer och 23 Sum-Sim-medaljer. Att vara en del av Simklubben Elfsborg har varit ovärderligt för mig, både som simmare och som person. Jag vill ta tillfället i akt och tacka alla som har varit en del av min resa: mina tränare, ledare och vänner i klubben. Särskilt vill jag tacka Claes Andersson och Viktor Jönsson, som har varit mina tränare sedan jag var 10 år gammal. Utan deras stöd och hjälp hade jag aldrig kunnat uppnå det jag gjorde inom simningen.

 

Vi vill önska Melker ett STORT LYCKA TILL i allt han tar sig an och hoppas vi ser han snart i Borås igen!

Prenumerera på denna RSS-feed