SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - januari 2022

Ny kollega sökes till vår simverksamhet

Simklubben Elfsborg söker ny kollega till vår simverksamhet. Mer om ansökan, tjänsten mm kan ni ta del av HÄR

Välkommen med din ansökan! Simklubben Elfsborg, styrelsen

 

Simklubben Elfsborg 50 år 2022

1972 bildades Simklubben Elfsborg och vi firar nu då 2022 50 år, fantastiskt. I samband med detta så vill vi naturligtvis under året göra lite kul saker för att lyfta fram vår historia och fina förening. Vi kommer därför varje månad ha någon form av aktivitet eller tävling för våra medlemmar, lyfta roliga och historiska händelser under åren men även blicka framåt i våra ambitioner och mål som förening. Huvudfirandet blir en hel vecka i höst som avslutas med öppet hus på Borås Simarena och en jubileumsfest en lördag.

Föreningen har bildat en arbetsgrupp för vårt 50 års jubileum bestående av Jonas Söderberg, sportchef och sammankallande, Maria Nordin styrelsen och Mats Svensson hedersledamot. Vi kommer inom kort även erbjuda fler att ansluta sig till gruppen då vi kommer att ha stort behov av stöd för de olika projekten under året. Finns det redan nu intresse av att vara med så maila till jonas@skelfsborg.com 

Vårt firande börjar denna månad med att presentera vår jubileumslogga som är framtagen i samverkan med Beyond Communication som oxå kommer att ta fram vår jubileumskrift framöver.

Grattis Simklubben Elfsborg och stort TACK alla medlemmar och simmarvänner som under alla åren stöttat föreningen och på olika sätt bidragit till den fina förening vi i dag är väldigt stolta över.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Inbjudan vuxenkurser våren 2022

Det är vår förhoppning att vi även till våren 2022 skall kunna erbjuda och genomföra alla våra vuxengrupper och kurser. Dock med förbehåll för eventuella ändringar i restriktioner från myndigheter och Borås Stad gällande Covid-19.

Anmälan öppnar här via vår hemsida måndagen den 13/12. Inbjudan och övrig info finner ni HÄR och vid eventuella frågor är ni välkomna att hör av er till jonas@skelfsborg.com 

Välkomna, Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

 

Entrévärdar sökes

Med nya gällande restriktioner från Folkhälsomyndigheten, Borås Stad och Borås Simarena har vi nu påbörjat ännu en period med entrévärdar från SK Elfsborg på Borås Simarena för att allt skall fungera bra med insläpp mm

Vi söker nu därför from vecka 3, måndagen den 17/1 och tillsvidare medlemmar (simmare, föräldrar, stödmedlemmar) som kan tänkas att stötta upp här måndag till fredag från 15.45 till ca 19.30-20.00 beroende på dag.

Uppgiften är att tillse att insläppet fungerar bra, att det aldrig är mer är max 5 vuxna i entrén, att sim- och teknikskolor kommer in rätt via omklädningsrummen samt tävlingssimmare och vuxensimmare direkt in i simhallen via entrén. Även viss tillsyn av omklädning och dusch kan förekomma och det finns personal från Borås Simarena som vanligt att tillfråga.

Arvode / ersättning enligt gällande policy som tidigare utgår och kan sättas in på "simmarkonto" att använda vid tävlingar och läger.

Vid intresse maila OMG jonas@skelfsborg.com för vidare information och genomgång.

Tack på förhand! Simkluben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Sofia blir BT junioren 2021!

Efter ett framgångsrikt 2021 har Sofia fått Borås Tidnings utmärkelse, BT-junioren som bevis på hennes fina prestationer både i och utanför poolen!

Vi säger stort grattis till Sofia och önskar henne lycka till i framtiden! 

Laddar artikel (bt.se)BT

Prenumerera på denna RSS-feed