SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - december 2021

God Jul

Simklubben Elfsborg önskar alla medlemmar och simmarvänner ett gott nytt 2022. Kansliet kommer att vara oregelbundet bemannat under vecka 51-1 så hör av er till kansli@skelfsborg.com om det finns frågor så besvarar vi dem så snart vi kan.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg Sportchef

 

Tack Adam Paulsson!

Vår mest framgångsrike simmare genom tiderna Adam Paulsson väljer nu att avsluta sin mycket framgångsrika simkarriär. Adam har under åren deltagit vid flertalet internationella mästerskap med finaler i bl.a. VM och EM samt åtskilliga SM guld både på ungdom, junior och seniorsidan samt även Svenska Rekord finns på meritlistan. Adam har under alla år varit en stor förebild i alla avseenden för klubbens simmare och vi önskar nu Adam stort lycka till i sina nya framtida utmaningar utanför bassängen.

För Simklubben Elfsborg, styrelse, personal, ledare och simmarvänner, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Resultat och TACK TomteplaSKEt

Stort tack alla simmare, ledare, funktionärer, publik och övriga som bidragit till en väl genomförd tävling. Resultat finner ni i nedan PDF samt även alla utmärkelser historiskt.

Vi gratulerar oxå alla som fick utmärkelser enligt nedan:

Årets Ledare: Nandor Debreceni och Freja Karlsson

Årets Simmare: Sofia Åstedt

Årets stjärnskott: Thilda Häll

Årets Polare: utgår pga för få nomineringar

Årets Funktionär: Martin Dahlqvist

Årets Simmarförälder: Theres Jonsson

Wengström Fond: Sofia Åstedt och Thilda Häll

Extra utmärkelse/tack: Adam Paulsson för fin och framgångsrik karriär

Tack också alla mästerskapsimmare (se nedan) för era fina prestationer under året samt alla ledare för era fantastiska insatser i alla våra verksamheter under året.

Mästerskapssimmare 2021 Sofia Åstedt, Thilda Häll, Sally Olsson, Alma Strömberg, Clara Sandberg, Matilda Stenberg, Emma Varga, Emmy Fjeld, Ella Flyckt, Edith Fredriksson, Agnes Holmdahl, Amanda Böhrén, Signe Wahlberg, Elsa Sjöström, Cornelia Sundqvist, Ellen Johansson,Elsa Berge Kleber, Elliot Olsson, Adam Paulsson, Melker Olsson , Charlie Skoglund McMillan, David Reinholdsson, Elias Hyvönen, Anes Cavka, Tim Nageus, Love Stenberg

Bilder finns på vår Facebooksida

Simklubben Elfsborg önskar alla medlemmar och simmarvänner en god jul!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

Terminsavgifter våren 2022

Styrelsen för Simklubben Elfsborg har nu beslutat om gällande terminsavgifter för våren 2022 vid sitt möte 2021-12-16. Avgifterna finner ni i nedan PDF samt HÄR på vår medlemssida där du oxå nu kan ansluta dig som stödmedlem 2022.

Vid eventuella frågor kontakta verksamhetansvariga eller vår kansli kansli@skelfsborg.com 

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Knalleland månadens partner

Simklubben Elfsborg fortsätter att presentera våra större partners som på olika sätt stöttar vår idrottsliga verksamhet och denna månad presenterar vi vår silverpartners Knalleland. Knalleland har funnits med som partners till föreningen sedan 2012 och har nu tecknat avtal över 2023. Vi ställde lite frågor till Knallelands centrumledare Kristofer Granefelt.

Hur länge har företaget funnits?

Knalleland har funnits sedan maj 1975. På den tiden dominerades området av Ellos och Wessels Stormarknad. Den enda butiken som finns kvar från den här tiden är Furulunds Modetyger. Idag är Knalleland ett betydligt större område med över 80 butiker i närmare 20 olika fastigheter. Från att det har kommit busslaster från Norge har Knalleland blivit Boråsarens shoppingställe nr.1.

Varför har ni valt att bli partners till Simklubben Elfsborg? 

SK Elfsborg är en ödmjuk och proffsig förening som dessutom bara ligger ett par simtag från Knalleland. Från Knallelands sida tycker vi att det är en viktigt att den här delen av staden känns levande, även under merparten av dygnets alla timmar. Det är viktigt att vi samarbetar och stärker varandra, därför är det självklart för oss att vara en partner till SK Elfsborg.

Vilken partnersstrategi har ni?

Strategin för Knalleland är att synas i positiva sammanhang. Sammanhang som man förknippar med glädje, framgång, gemenskap och med energi. Dessutom finns det en stor bredd hos medlemmarna i SK Elfsborg, inte minst åldersmässigt. Knalleland försöker, genom att bidra till SK Elfsborg, att påverka simkunnigheten bland barn samt att påverka folkhälsan på ett positivt sätt hos de äldre.

Har ni som företag några specifika mål kommande två till tre år? 

Knalleland vill fortsätta att vara 7-härads största handelsplats och eftersom både fastighetsägare och kommunen har planer på att utveckla området, inte minst genom fler bostäder i området, så kommer vi på sikt att kunna förbättra handelsplatsen så att den står sig starkt in i en föränderlig framtid.

Övrigt ni vill lyfta fram? 

Glöm inte bort att handla i butikerna, alltså i dina lokala butiker i Borås. Köp dina julklappar hos oss. Köp presentkort till familjen eller till dina anställda hos oss. Kom ihåg att näthandelsbolagen inte stöttar föreningar som SK Elfsborg, men det gör Knalleland. Det är genom lokal samverkan som vi för Borås framåt!

Vill du köpa ett större antal presentkort till dina anställda? Ta då kontakt med centrumledare@knalleland.se   

Mer om Knalleland hittar ni HÄR och om det finns intresse för någon form av samverkan eller partnerskap för andra företag kontakta jonas@skelfsborg.com Möjliga avtal, information finns att ta del av HÄR

 

Anmälan till våren 2022 för sim- och teknikskolan

Vi planerar nu fortsatt för kommande verksamhet inom sim- och teknikskolan till våren 2022. Information om våra grupper, nivåer, schema och lektionstillfällen finns under fliken "Simundervisning" här på hemsidan.

Anmälan öppnar för "medlemmar" tisdagen den 14/12 och för "nya medlemmar" torsdagen den 16/12 och information om detta, länk för anmälan mm finner ni HÄR

Finns eventuella frågor är ni välkomna att maila till katarina@skelfsborg.com

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Katarina Magnusson ansvarig för sim- och teknikskolan

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed